Färgtrender 2019!

2019-01-21

År 2019 längtar vi till naturen och vill gärna inreda och måla våra hem med inspiration av dess kulörer. De gröna nyanserna får gärna vara lätt gråtonade och matta och det finns allt från riktigt ljusa, luftiga nyanser till djupare toner.

Gröna färger är behagliga att omge sig med och fungerar bra som basfärger. De är både energigivande, frodiga, levande och kan skapa ro och balans

 

Jordnära

Hand i hand med den gröna trenden går såklart den jordnära trenden och den ser vi allra mest av i 2019-års färgkartor.

Färgerna varierar från en mängd olika nyanser av beige och brunt till gråtonat gult och varmt grått – alla gärna dämpade och matta.

 

Mjuka pasteller

Pasteller och främst rosa i pudriga nyanser är en trend som håller i sig från förra året och som vi kommer fortsätta se ett tag framöver, en färg som passar såväl som i barnrummet som i det vuxna hemmet.

Mjuka pasteller fungerar både som accent- och baskulör oavsett om du väljer rosa, blått, grönt eller gult. Dessutom ger pastellerna hemmet ett ombonat, men samtidigt ljust helhetsintryck.

 

Djupa kulörer

Andra färger som vi ser är på ingång 2019 är röda brända toner och mörka juveltoner (lila, gult, petrolblå). Dessa färger kommer synas mer och mer på  våra väggar och blir en härlig kontrast till allt det ljusa/neutrala.

 


Etiketter:
Sidor:

 Kontaktinfo

Colorama Calles Färghall

Järnvägsgatan 14

332 30 Gislaved

Telefon: 0371-100 69

ÖPPETTIDER

BUTIKEN
Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-14

YRKESBUTIKEN
Måndag-Fredag 6.45-16


Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

Instagram

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 48 andra.

Colorama Calles Färghall
Järnvägsgatan 14
332 30 Gislaved
Telefon: 0371-100 69
www.callesfarg.se