Våra Tjänster

Du vet säkert redan att du hittar de bästa och mest högkvalitativa produkterna hos oss på Colorama, men visste du att vi även har all den kompetens och expertis i butiken som krävs för att du ska få ett så lyckat slutresultat som möjligt?!

Vi hjälper dig som kund att sätta samman de olika delarna till en inspirerande helhet och vi sätter självklart servicen i främsta rummet.

Varmt välkommen in för att diskutera mer kring hur vi kan hjälpa just dig med dina projekt.

 

 

Fasadexpert

Vi är utbildade fasadexperter, vilket innebär att vi har goda kunskaper i att analysera olika färgtyper för att kunna rekommendera lämpliga utomhusmålningssystem vid ommålning. Bedömningen av den befintliga färgen görs antingen utifrån ett medhavt färgprov eller vid hembesök, s.k. husbesiktning.

Inredningsrådgivare

Dags för förändring? Nya tapeter, färger eller kanske en helt ny stil? Inredning är kul men inte alltid så lätt! Vad blir bäst i just mitt hem? Hur ska man välja bland alla färger, tapeter och material? Många frågor dyker upp när man planerar sin renovering. Hos oss på Colorama kan du nu få experthjälp av vår duktiga Inredningsrådgivare!

Uthyrning av maskiner

Vi vill vara mer än Gislaveds modernaste färgbutik, vi vill vara din helhetsleverantör.
När du kommer till oss med din idé ska du kunna gå ifrån oss med allting du behöver för att förverkliga den. Det innebär även de maskiner som du inte har hemma.
Vi har följande maskiner för uthyrning.

  • Golvslip
  • Skurmaskin
  • Mattvätt
  • Ångtvätt
  • Speedheater liten
  • Speedheater stor
  • Linjemarkeringsvagn
  • Flex väggslipmaskin


    Kontakta oss för bokning och prisuppgifter.

Hantverkshjälp

Vi erbjuder tjänsterna du behöver när tiden eller kunskapen inte räcker till. Genom vårt etablerade hantverksnät kan vi tillhandahålla kompletta lösningar för: Måleriarbeten, plattsättning kakel/klinker, och golvläggning. Hantverkarna vi samarbetar med har dokumenterat kunnande och goda referenser. Vi känner oss trygga då vi vet att de arbetar för god kvalitet och kundens bästa. Fråga oss gärna när du behöver hjälp.

 Kontaktinfo

Colorama Calles Färghall

Järnvägsgatan 14

332 30 Gislaved

Telefon: 0371-100 69

ÖPPETTIDER

BUTIKEN
Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-14

YRKESBUTIKEN
Måndag-Fredag 6.45-16


Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

Instagram

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 48 andra.

Colorama Calles Färghall
Järnvägsgatan 14
332 30 Gislaved
Telefon: 0371-100 69
www.callesfarg.se