Alcro - välj färg, sen kulör

2022-06-01

Beståfamiljen innehåller Alcros mest avancerade utomhusprodukter någonsin för dig som vill uppnå ett perfekt resultat. Bestå Briljant fasadfärg, Bestå Utsikt fönster- och snickerifärg och Bestå Bevara terrassolja är utvecklade för att ge en vacker yta och ett väderbeständigt skydd som håller över tid.

Bestå Briljant

Alcro Bestå Briljant är en halvmatt täckfärg utvecklad för att klara vårt nordiska klimat med en enastående förmåga att hålla både glans och kulör. Produkten ger ett utmärkt skydd mot smutsupptagning och påväxt av svartmögel på färgfilmen och är dessutom Svanenmärkt.

Bestå Briljant är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid.

 

Bestå Arkitekt

Alcro Bestå Arkitekt är en helmatt högkvalitativ akrylatfärg för träfasader utomhus speciellt utvecklad för att ge fasaden ett helmatt och stilrent utseende som håller glans och kulör under många år.

Alcro Arkitekt är vattenburen och får fasaden att hålla sig fräsch och se nymålad ut länge – utan att den matta känslan försvinner.​
En matt fasadfärg lämpar sig väl till mörkare kulörer, såsom svart och grått.

 

 

 

 

 

Alcro Bestå Utsikt är en helt ny färg med egenskaper som gör den till Alcros bästa fönster- och snickerifärg

När man målar fönster och snickerier kan det ibland vara lite pilligt för att färgen inte ska rinna. Alcro Bestå Utsikt är en halvblank fönster- och snickerifärg som är både lättstruken och rinnsäker och därmed enkel att måla med, även när man sparmålar mot glasytor.

 

Alcro Bestå Accent är en ny helmatt fönsterfärg och precis som övriga färger i Beståfamiljen är denna fönster- och snickerifärg anpassad efter det nordiska klimatet och gör så att snickerier ser nymålade ut längre.

Bestå Accent är den matta fönsterfärgen för dem som vill ha sina fönster– och snickerier i en snygg matt yta.

 

 

Bestå Bevara

Alcro Bestå Bevara är en helt ny olja som är speciellt framtagen för att vårda din terrass på bästa sätt. Den högkvalitativa oljan tränger ner i virket och ger ett effektivt skydd mot vatten, samtidigt som den även skyddar träet från att torka och spricka. Oljan ger också ett långvarigt UV-skydd, något som är viktigt med tanke på all sol som terrasser ofta utsätts för.

Bestå Bevara är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid och dessutom består innehållet av minst 75% biobaserade ingredienser.

 


Etiketter:
Sidor:

 Kontaktinfo

Colorama Calles Färghall

Järnvägsgatan 14

332 30 Gislaved

Telefon: 0371-100 69

ÖPPETTIDER

BUTIKEN
Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-14

YRKESBUTIKEN
Måndag-Fredag 6.45-16


Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

Instagram

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 44 andra.

Colorama Calles Färghall
Järnvägsgatan 14
332 30 Gislaved
Telefon: 0371-100 69
www.callesfarg.se