Tapetnyheter - Midbec Tapeter

2021-10-30

Det går emot höst, det börjar bli kallt, det blir alltmer gott att vara inne. Det börjar bli dags att njuta av den tid då alla färger är som vackrast och varför inte då passa på att sätta upp lite ny inspiration på dina väggar!

 

Skogsgläntan - fyller dig med skogens energi

"Sinnesro. Att sitta i en skogsglänta på en mossbeklädd stubbe och se solen vandra mellan trädstammarna. I fjärran hörs en fågel sjunga sin stillsamma sång. Det luktar skog och jag andas djupt. Andetaget fyller mig med skogens energi och ger mig kraft och återhämtning.

Min blick förundras över den skönhet naturen skapat runt omkring mig. Det är precis den känslan jag vill förmedla med den här kollektionen av tapeter som du nu har framför dig."

En beskrivning av Skogsgläntans designer, Hanna Wendelbo. Detta är hennes 9e kollektion för Midbec Tapeter och här kan du se alla mönster och färgställningar https://www.midbectapeter.se/kollektion/skogsglantan/

 

 

Lotus

Tapetkollektionen Lotus andas in naturens syrliga friskhet från lotusblomman under molnen på himmelen till fräcka djungelväxter. Kollektionen innehåller harmoniska färgkombinationer som kan ge oss den energi vi behöver för att må bra i kropp och själ.

Här kan du se mer av kollektionen https://www.midbectapeter.se/kollektion/lotus/

 


Etiketter:
Sidor:

 Kontaktinfo

Colorama Calles Färghall

Järnvägsgatan 14

332 30 Gislaved

Telefon: 0371-100 69

ÖPPETTIDER

BUTIKEN
Måndag-Fredag 9-18
Lördag 10-14

YRKESBUTIKEN
Måndag-Fredag 6.45-16


Kontakta oss & karta

 Tipsa andra

Instagram

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 48 andra.

Colorama Calles Färghall
Järnvägsgatan 14
332 30 Gislaved
Telefon: 0371-100 69
www.callesfarg.se